5 / 5 / 2020  |  Час читання: 2 хвилини

6 правдивих фактів про лікування елайнерами INVISALIGN для дорослих та дітей

Факт 1

Лікування елайнерами не буде суттєво дорожчим, ніж з брекет-системою.

Ринок брекет-систем дуже різноманітний, ціни відповідно також. Хороша брекет-система коштуватиме не мало. Крім цього:

  • Дуже часто під час лікування брекет-системою вам потрібно буде видаляти здорові живі зуби, щоб повністю вирівняти зубний ряд. З елайнерами ми стараємось уникнути видалення настільки, наскільки це можливо. Перевагою INVISALIGN є те, що з їх використанням можна розширити щелепу до 2 мм з обох боків і саме ця можливість допомагає уникнути видалення;
  • Людині з брекетами професійну гігієну сліж проводити мінімум 4 рази на рік;
  • Крім цього після зняття брекетів є дуже висока вірогідність утворення карієсу. Кожен візит оплачується окремо;
  • Додайте всі витрати потрібні на до та після лікування брекет-системою і вийде схожа ціна, як з елайнерами, проте сам процес буде дискомфортним та болючим, неестетичним та в 2-3 рази довшим.
Факт 2

Легше зберегти зуби чистими та здоровими, носячи елайнери INVISALIGN.

Як мінімум вам не потрібно буде ховатись від посторонніх та використовувати щітку з ополіскувачем після кожного прийому їжі. Просто прополощіть ротову порожнину водою та одягніть елайнер.

Факт 3

Їсти все, що завгодно без проблем.

Попкорн, горіхи, салат, яблука, м’ясо – всі ці смачні продукти, які ви не змогли б їсти безперешкодно з металевими дугами можна споживати зі смаком.

Зніміть елайнер за 1 секунду та насолоджуйтесь їжею.

Факт 4

Ви знатимете носила дитина елайнер чи ні.

Кожна капа для підлітків має маленький блакитний індикатор. Коли дитина носить елайнер, то індикатор втрачає колір та стає прозорим. Таким чином ви та ортодонт зможете перевірити, чи дійсно дитина носила капу стільки скільки потрібно. Індикатор змінює колір лише під час слиновиділення, тому фокус з водою не спрацює).

Факт 5

Вирівнюючі капи Invisalign контролюють як силу, так і час дії сили. Під час кожної стадії лікування рухаються лише певні зуби. Ваш ортодонт визначає ці рухи під час роботою над цифровим планом лікування.

Факт 6

Елайнери INVISALIGN для легких випадків – це МІФ.

Капи чудово справляються з складники випадками, дуже часто навіть краще, ніж брекет-системи. Адже, використовуючи програму ClinCheck ортодонт в цифровому вигляді бачить та прогнозує як змінюватиметься прикус та вирівнюватимуться зуби.

На перший погляд здається, що метал має сильніший вплив на зміну посмішки, аніж пластик. Проте технології змінюються та елайнери на сьогодні вважаються найпотужнішою ортодонтичною технологією, яка справляється з усім.

Поділитись:

Економте час - записуйтесь на прийом до лікаря онлайн